Αλέξανδρος Μπάιλας

Η μεγάλη αγάπη μου για το αυτοκίνητο και οι φιλοδοξίες μου για το επάγγελμα, διαφαινόταν κιόλας από τα παιδικά μου χρόνια. Με επιρροή από τον πατέρα μου λόγω ίδιου επαγγέλματος και ιδιοκτήτη συνεργείου, κύρια επιθυμία μου ήδη από πολύ μικρή ηλικία (6 ετών) και καθώς μεγάλωνα, ήταν να είμαι δίπλα του τον περισσότερο από τον ελεύθερο μου χρόνο. Όλα τα άλλα ήρθαν στην συνέχεια. Άριστος απόφοιτος τεχνικής σχολής και εργαζόμενος με αφοσίωση παράλληλα για τρία συνεχόμενα έτη στην μικρή επιχείρηση του πατέρα μου, αρκούσαν στο να μου προταθεί την περίοδο 2004-2005 να εργαστώ στο επίσημο δίκτυο της ΒΜW στον τομέα της διάγνωσης και των ηλεκτρικών συστημάτων. Με συνεχείς ενημερώσεις, προσωπική μελέτη και δουλεύοντας με μεγάλο σθένος στα χρόνια που ακολούθησαν, ξεχώρισα στους τομείς της διάγνωσης, μηχανικών και ηλεκτρικών επισκευών των BMW και ΜΙΝΙ οχημάτων.

Στη συνέχεια και ύστερα από προσωπική απόφαση, εργάστηκα σε εξειδικευμένο κατάστημα BMW, προσφέροντας μου ο συγκεκριμένος τομέας περισσότερες πρωτοβουλίες και την δυνατότητα να μπορώ να είμαι πιο κοντά στον κόσμο, κατανοώντας τους καλύτερα. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μπορώ να επεμβαίνω συνεχώς σε επιμέρους επισκευές και βελτιώσεις κατά τέτοιο τρόπο, δίνοντας τις καλύτερες δυνατές λύσεις προς όφελος των πελατών, αποκτώντας παράλληλα ολοένα και πιο βαθιά εξειδίκευση πανω στο αντικείμενο. Πολλές από τις υπηρεσίες δε, δεν παρέχονται εύκολα ή και καθόλου από την ευρύτερη αγορά.

Όλα τα παραπάνω λοιπόν βοήθησαν στο να αποκτήσω όλες τις διαφορετικές φιλοσοφίες του καθε χώρου ξεχωριστά και να τις συνενώσω σε μία. Αυτά ως ενέχυρο και σε συνδυασμό με την ανταγωνιστηκότητα η όποια με διακατέχει, την εμπιστοσύνη στον εαυτό μου, την ήδη κατοχή τριών αδειών ασκήσεως επαγγέλματος καθώς και η στήριξη του συνεργάτη και κουμπάρου μου Δημήτρη, αποτέλεσαν την κινητήριο δύναμη για να πάρω την πρωτοβουλία και να δράσω στον κόσμο του επιχειρείν και να προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες μας, αποτελούμενοι από ένα ικανό και αξιολάτρευτο σύνολο ανθρώπων.

Αλέξανδρος Μπάιλας

Καλεσε